onsdag 19 februari 2014

En helg med vänner från Danmark

I helgen hade vi besök av Klinte, Micke, Elliot och Livia som vi lärde känna när vi väntade Vira. Då bodde de på Ön i Malmö och vi på Djupadal och vi träffades mycket när barnen var små. Nu blir det inte lika ofta kan man säga. Sist vi sågs var vid midsommar då vi hälsade på dem på Jylland, och det var ju inte igår direkt....
Det var därför väldigt trevligt att ha dem på besök, det är trevligt både för oss vuxna som ofta har intressanta diskussioner, och för barnen. Vira och Elliot har så oerhört kul ihop, det är så roligt att se att trots att de inte träffas ofta finner de alltid varandra direkt och bara leker och leker <3


Det blev härliga helgfrukostar med massor av hallon/blåbär/mynta-smoothie


Lill sitter för en gångs skull på stolen som man ska


Ebba blev väckt tidigt av småkidsen


Livia


Söndagspromenad runt Sjödiken. Vira kör som hon stulit trehjulingen, får bli hjälm nästa gång :) 



Det finns åtminstone en i vår familj som absolut inte kan motstå en vattenpöl :) Och till viss del kan man ju förstå det.



Lill orkade inte riktigt hålla sig vaken...


På väg hem igen



Känner ni igen det där kaoset som uppstår när man utfodrar fyra små barn? Det är nästan ofattbart hur mycket disk och mat och dricka det blir överallt. 


Elliot spexar :) 





En bild som visar Lill precis sån som hon är, en som alltid är förnöjd, vill kramas och skrattar! Vår lilla pajas! 

1 kommentar:

  1. Åh, så många härliga bilder på barnen, både de svenska och danska!
    Kul att se hur ni hade det tillsammans, när de var på besök!
    Vira är duktig på vattenpölar - hon tränade upp sig ganska bra redan ifjor när vi promenerade på en grusväg med jättestor håla som var helt vattenfylld. Tror att hennes stövlar blev likaså!

    SvaraRadera